Följ sidan "Grusskor, tennisskor eller inomhusskor"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Grusskor, tennisskor eller inomhusskor

Leverantören av våra grusbanor är Unisport. Det är ett underlag med en matta som grund och kristallgrus ovanpå. Gruset kan upplevas som lite halt. Unisport rekommenderar "riktiga" tennis grusskor att spela med, ett alternativ är "vanliga" inomhustennisskor eller inomhusskor. Det är inte tillåtet att spela med joggingskor.

Tack för visad hänsyn!

Inga nyheter är skapade