Nyheter från SF

Efter JSM förra veckan är nu ställningen uppdaterad när det gäller Stefan Edbergs stiftelse.

På Annandag Påsk avslutades Junior-SM på GLTK i Göteborg där vi bland annat konstaterar att det blev dubbla guld för KLTK-spelarna Klara Milicevic och Leo Borg och guld och silver för Stina Larsson, Lillån och Noa Forste Dinell, SALK.

GLTK:s Christian Samuelsson har dominerat vintertouren och fick också kröna den i sista tävlingen på Fair Play stadion i Malmö. "Jag har spelat bättre och bättre för varje vecka", säger han.

Här kommer ett svep från helgens lyckades aktiviteter i Tumba nya tennishall med den första Barn- och ungdomskonferensen och Tennisens dagar.

"Tennisförbundet är ett starkt varumärke och en bra referens för oss", säger Thomas Viktorsson, ägare och VD för IT-företaget VMI, som valt att förlänga samarbetet ytterligare ett år.

Dubbelseger, finalplatser och en stark Ymer-insats är något vi tar med oss från förra veckan. Så här spelar några av de svenska spelarna denna veckan.

Nu drar Junior-SM igång!

(2019-04-12 08:44)
"Detta är det största vi gör i tävlingsväg under året", säger Ulf Börjeson i arrangörsklubben GLTK.

SvTF:s Tränarteamet samlades i dag på Good to Greats anläggning och i morgon fortsätter det på Bosön.

På fredag och lördag vill vi se dig i Tumba nya tennishall. Testa tennis och möt tvåfaldiga Wimbledonmästaren Stefan Olsson. Var med på Multi SkillZ, quiz och mycket mer!

Markus Eriksson och Filip Bergevi vann dubbelturneringen i Tabarka, Tunisien i helgen. Här följer en genomgång var sverigeettorna Rebecca Peterson och Elias Ymer och många av övriga svenskar spelar i veckan.

Så gick det i Lag-SM

(2019-04-07 15:52)
Svenska juniorcupen tillika lag-SM 2019 (F18/P18) avgjordes i helgen. KLTK hade chansen att ta hem segern för tredje gången i rad - både på tjej- och pojksidan.

Nu är det dags att söka Elitidrottsstipendiet på totalt 50 000 kronor.

Massor med tester och tennis för spelare och tränare från en rad olika klubbar i dagarna två.

Du missar väl inte Tennisens Dagar i Tumbas nya tennishall 12-13 april med massor med aktiviteter?

Mattias Arvidsson och Jonas Svensson tror mycket på arbetet som väntar framöver med juniorer som är på väg att bli seniorer. "Jag tror att vi i Sverige måste hitta former för att träna med spelare på samma nivå", säger Mattias Arvidsson.

12

Välkommen att boka tider på både inomhus- och utomhusbanorna. Utebanorna är öppna från början av maj till oktober.

Vifolkavallsvägen 1

Vifolkavallsvägen 1