Följ sidan "Play & Stay"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Play & Stay

Vi tränar efter Play & Stay konceptet i våra barn- och ungdomsgrupper. Det innebär bland annat att man på ett bättre och effektivare sätt tar hänsyn till barns utveckling inom tennisen. Med Play & Stay anpassar man utrustningen för de olika åldrarna genom att använda rätt boll samt racket- och banstorlek. Strävan efter att kunna spela "match/poäng" vid första lektionen är målet.

Mini-röd

Midi-orange

Maxi-grön

Maxibollen är även perfekt för äldre juniorer och vuxna som inte spelat så länge. En långsammare boll som är perfekt för nybörjare.

Inga nyheter är skapade

Välkommen att boka tider på både inomhus- och utomhusbanorna. Utebanorna är öppna ett tag till.

Vifolkavallsvägen 1

Vifolkavallsvägen 1