Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Algot och Gert visade god tennisform"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Algot och Gert visade god tennisform


Algot var anmäld i två klasser i CA Fastigheter Cup 2020 i Kalmar. I PS 10 slutade han på 3:e plats. Han vann sin pool men förlorade tyvärr i semifinalen. Algot hade en matchboll i avgörande supertiebreak, men förlorade tyvärr med 13-11 mot Kalmarsonen Elias Lindberg som han både vunnit och förlorat mot tidigare. I PS 12 B gick det bättre. Där var det inget poolspel utan ett vanligt "lottningsträd" med utslagning direkt. Algot vann två matcher innan två år äldre Wilmer Hermansson-Lundberg från Tabergsdalens TK satte stopp. Grattis Algot till en 2:a och en 3:e plats. Lycka till framöver!

Vår lite äldre herre Gert Axelsson lyckades pricka in formen i RM HS65+. Den tävlingen skulle spelats i mars, men den sköts fram till oktober månad. Totalt var 6 herrar anmälda men nu i oktober blev de bara tre. Gert vann både mot Kennet Lindgren TK Saab med 6-2, 6-1 och över Gunnar Laveryd Linköpings TK med 4-6, 6-0, 11-9. Grattis Gert till RM guldet och lycka till framöver!

Inga nyheter är skapade

Nyheter! I vår kommer våra två utomhuspadelbanor vara klara för spel. Vi har redan nu tagit hem padelmärkena Osaka och Babolat. Vi säljer både Yonex och Babolat för er tennisspelare. Vi har bra medlemspriser i shopen, till och med billigare än vad nätet erbjuder. Välkommen in och kika!

Välkommen att boka tider på både inomhus- och utomhusbanorna. Utebanorna är öppna från början av maj till oktober. 

Boka tennistider (både inomhus och utomhus)

För att kunna boka en tennistid inomhus och utomhus så behöver du en spelnyckel. Den går att köpa på kansliet eller på Preem (Ramstadgatan 6, öppettider vardagar 06.00-22.00 och helger 08.00-22.00).

Hitta lediga tennistider här...

Öppettider kansli

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-88 69 99

Skicka gärna epost till mjolby.tennisklubb@telia.com

Öppettider shopen

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-886999

 

Medlemsavgifter 

Junior 130kr/år

Senior 350kr/år

Familj 600kr/år

Externa länkar

Tennisranking

 

  

Postadress:
Mjölby TK - Tennis
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Besöksadress:
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014213798
E-post: mjolby.tennisklubb@t...

Se all info