Hoppa till sidans innehåll

Hälsning från Mjölby TK

11 JAN 2021 11:49
  • Uppdaterad: 25 DEC 2020 11:49

Hälsning från Mjölby Tennisklubb

Hej,

Här kommer lite information om verksamheten.

Vi har, trots rådande pandemi, lyckats bedriva verksamheten i princip som vanligt. Vi vill rikta ett stort tack till Er, som att genom att följa de rekommendationer myndigheterna föreslagit, gjort det möjligt att sköta tennisspelandet på ett smittspridningssäkert sätt.

Tänk på att det får max vistas 20 st personer i tennishallen samtidigt. 

Vi vill påminna Er alla om att byta om hemma, dvs ingen dusch i hallen, vid minsta symptom stanna hemma, inga anhöriga/publik på läktaren utan i hallen får endast ni vara som ska spela. Lämning och hämtning sker utanför dörren/entrén till fots eller cykel, inga bilar får köra fram till dörren/entrén. Tack!

Följ dessa regler när du ska in på tennisbanan. Ni som spelar på bana 1 väntar uppe på läktaren och ni som ska spela på bana 2 väntar vid miniplan tills dess att alla lämnat tennisbanan. Då undviker vi trängsel i korridoren och minskar smittspridningen. Tack på förhand!

Nedan följer lite info om klubben

Vi har idag ca 135 personer, från 5 – 77 år, i träning. Förutom vår heltidsanställda chefstränare, Frida Engblom, har vi anställt Anna Stifanic på deltid fr o m hösten 2020. De har också hjälp av våra duktiga hjälptränare.

Vi kan också notera att MTK tog hem 3 bronsmedaljer i Veteran-SM i somras genom Heléne och Björn Lidestam samt Tony Strand.

Antalet medlemmar är ca 300, vilket är något lägre än tidigare år. Vi vill därför uppmana alla som nyttjar våra banor att bli medlemmar för att stärka klubbkänslan och bidra till ett aktivt föreningsliv.

Vad händer under år 2021

Vi har under senhösten börjat bygga 2 st padelbanor som kommer att vara färdiga till våren, vi gör detta med delfinansiering från RF och Arvsfonden.

Vi har dessvärre haft en vakans i valberedningen de senaste åren, vilket är lite problematiskt, då vår ordförande sedan många år, Mikael Törnborg, aviserat att han inte kommer ställa upp till omval på kommande årsmöte.

Har Ni idéer om klubbens utveckling, eller känner att Ni vill vara med att bidra i exempelvis styrelse eller valberedning, kontakta antingen Frida Engblom 0708-886999 eller Tomas Forsberg, 0739-804508.

Med vänliga hälsningar

Frida Engblom och Tomas Forsberg

 

 

Skribent: Frida Engblom
Epost: Adressen Gömd

Nyheter! I vår kommer våra två utomhuspadelbanor vara klara för spel. Vi har redan nu tagit hem padelmärkena Osaka och Babolat. Vi säljer både Yonex och Babolat för er tennisspelare. Vi har bra medlemspriser i shopen, till och med billigare än vad nätet erbjuder. Välkommen in och kika!

Välkommen att boka tider på både inomhus- och utomhusbanorna. Utebanorna är öppna från början av maj till oktober. 

Boka tennistider (både inomhus och utomhus)

För att kunna boka en tennistid inomhus och utomhus så behöver du en spelnyckel. Den går att köpa på kansliet eller på Preem (Ramstadgatan 6, öppettider vardagar 06.00-22.00 och helger 08.00-22.00).

Hitta lediga tennistider här...

Öppettider kansli

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-88 69 99

Skicka gärna epost till This is a mailto link

Öppettider shopen

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-886999

 

Medlemsavgifter 

Junior 130kr/år

Senior 350kr/år

Familj 600kr/år

Externa länkar

Tennisranking

 

  

Postadress:
Mjölby TK - Tennis
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Besöksadress:
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014213798
E-post: mjolby.tennisklubb@t...

Se all info