Hoppa till sidans innehåll

Vi byter bokningssystem till MATCHi!

22 FEB 2022 11:10
Bytet sker på tisdag 1 mars 2022...
  • Uppdaterad: 23 FEB 2022 11:10

Hej på tisdag den 1 mars 2022 kommer vi att byta till ett annat bokningssystem vid namn MATCHi, det innebär lite förändringar för oss alla men det är ändå ganska likt det vi har idag.

Vi har flyttat över er alla som finns med i Bokatennis spellista. Om du redan har ett MATCHi konto så kommer det att kännas av och det kommer gå att boka banor mm direkt. Men för er som inte har ett MATCHI konto så behöver ni gå in på www.matchi.se och registrera ett konto. Ni kan registrera er med samma uppgifter som ni har på bokatennis. Vi hjälper till med att flytta över pengarna som ni har på ert nuvarande spelkonto i Bokatennis.

TÄNK PÅ att alla som är med i träningsverksamheten (juniorer som seniorer) ska registrera ett konto på MATCHI, vi kommer skicka fakturor därifrån och använda deras medlemsregister. Så vänligen registrera ditt barn och/eller dig själv även om ni inte kommer att boka banor så behöver vi alla registrerade i detta nya system, tack.

När du har registrerat ett konto så är det bara att välja rätt anläggning och sen boka bana. När du bokat får du en kod skickat till dig för att komma in i tennishallen. Vissa tider är hallen öppen ändå med hjälp av ett tidslås.

Om du har några frågor så kontakta Frida på 0708-886999 eller via mailen.

Mvh

Frida Engblom

Mjölby TK

Skribent: Frida Engblom
E-post: Adressen Gömd

I MTK-shopen kan du handla både tennis- och padelutrustning. Välkommen in och kika!

Välkommen att boka tider på både våra tennisbanor, inomhus och utomhus samt våra två padelbanor. Tennisbanorna utomhus är öppna från början av maj till oktober. På våra tennisbanor utomhus kan du som medlem köpa sommarkort, finns både till junior och senior. Padelbanorna är öppna lite längre...

Boka tennis- (både inomhus och utomhus) och padeltider

För att kunna boka en tennis- eller padeltid så behöver du registrera ett spelkonto via vårt bokningssystem MATCHi. Ladda ner appen och håll dig inloggad. Det behövs ingen spelnyckel, utan allt sker via mobilen. När du bokat en tid så tänds banan 10 minuter innan spel. Du får en kod skickad till din mailadress. Vissa tider är hallen öppen via tidslåset (alltid när vi har junior- och seniorträning inbokat).

Boka tennis- och padeltider via MATCHi

Öppettider kansli

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-88 69 99

Skicka gärna epost till This is a mailto link

Öppettider shopen

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-886999

Medlemsavgifter 2022-01-01

Junior 150kr/år

Senior 400kr/år

Familj 700kr/år

Externa länkar

Tennisranking

 

  

Postadress:
Mjölby TK - Tennis
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Besöksadress:
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014213798
E-post: mjolby.tennisklubb@t...

Se all info