Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Play & Stay"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Play & Stay


Vi tränar efter Play & Stay konceptet i våra barn- och ungdomsgrupper. Det innebär bland annat att man på ett bättre och effektivare sätt tar hänsyn till barns utveckling inom tennisen. Med Play & Stay anpassar man utrustningen för de olika åldrarna genom att använda rätt boll samt racket- och banstorlek. Strävan efter att kunna spela "match/poäng" vid första lektionen är målet.

Mini-röd

 

Midi-orange

 

 

Maxi-grön

Maxibollen är även perfekt för äldre juniorer och vuxna som inte spelat så länge. En långsammare boll som är perfekt för nybörjare.

 

 

Inga nyheter är skapade

I MTK-shopen kan du handla både tennis- och padelutrustning. Välkommen in och kika!

Välkommen att boka tider på både våra tennisbanor, inomhus och utomhus samt våra två padelbanor. Tennisbanorna utomhus är öppna från början av maj till oktober. På våra tennisbanor utomhus kan du som medlem köpa sommarkort, finns både till junior och senior. Padelbanorna är öppna lite längre...

Boka tennis- (både inomhus och utomhus) och padeltider

För att kunna boka en tennis- eller padeltid så behöver du registrera ett spelkonto via vårt bokningssystem MATCHi. Ladda ner appen och håll dig inloggad. Det behövs ingen spelnyckel, utan allt sker via mobilen. När du bokat en tid så tänds banan 10 minuter innan spel. Du får en kod skickad till din mailadress. Vissa tider är hallen öppen via tidslåset (alltid när vi har junior- och seniorträning inbokat).

Boka tennis- och padeltider via MATCHi

Öppettider kansli

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-88 69 99

Skicka gärna epost till mjolby.tennisklubb@telia.com

Öppettider shopen

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-886999

Medlemsavgifter 2022-01-01

Junior 150kr/år

Senior 400kr/år

Familj 700kr/år

Externa länkar

Tennisranking

 

  

Postadress:
Mjölby TK - Tennis
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Besöksadress:
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014213798
E-post: mjolby.tennisklubb@t...

Se all info