Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Algot och Gert visade god tennisform"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Algot och Gert visade god tennisform


Algot var anmäld i två klasser i CA Fastigheter Cup 2020 i Kalmar. I PS 10 slutade han på 3:e plats. Han vann sin pool men förlorade tyvärr i semifinalen. Algot hade en matchboll i avgörande supertiebreak, men förlorade tyvärr med 13-11 mot Kalmarsonen Elias Lindberg som han både vunnit och förlorat mot tidigare. I PS 12 B gick det bättre. Där var det inget poolspel utan ett vanligt "lottningsträd" med utslagning direkt. Algot vann två matcher innan två år äldre Wilmer Hermansson-Lundberg från Tabergsdalens TK satte stopp. Grattis Algot till en 2:a och en 3:e plats. Lycka till framöver!

Vår lite äldre herre Gert Axelsson lyckades pricka in formen i RM HS65+. Den tävlingen skulle spelats i mars, men den sköts fram till oktober månad. Totalt var 6 herrar anmälda men nu i oktober blev de bara tre. Gert vann både mot Kennet Lindgren TK Saab med 6-2, 6-1 och över Gunnar Laveryd Linköpings TK med 4-6, 6-0, 11-9. Grattis Gert till RM guldet och lycka till framöver!

Inga nyheter är skapade

I MTK-shopen kan du handla både tennis- och padelutrustning. Välkommen in och kika!

Välkommen att boka tider på både våra tennisbanor, inomhus och utomhus samt våra två padelbanor. Tennisbanorna utomhus är öppna från början av maj till oktober. På våra tennisbanor utomhus kan du som medlem köpa sommarkort, finns både till junior och senior. Padelbanorna är öppna lite längre...

Boka tennis- (både inomhus och utomhus) och padeltider

För att kunna boka en tennis- eller padeltid så behöver du registrera ett spelkonto via vårt bokningssystem MATCHi. Ladda ner appen och håll dig inloggad. Det behövs ingen spelnyckel, utan allt sker via mobilen. När du bokat en tid så tänds banan 10 minuter innan spel. Du får en kod skickad till din mailadress. Vissa tider är hallen öppen via tidslåset (alltid när vi har junior- och seniorträning inbokat).

Boka tennis- och padeltider via MATCHi

Öppettider kansli

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-88 69 99

Skicka gärna epost till mjolby.tennisklubb@telia.com

Öppettider shopen

Kontakta ansvarig tränare Frida Engblom, 0708-886999

Medlemsavgifter 2022-01-01

Junior 150kr/år

Senior 400kr/år

Familj 700kr/år

Externa länkar

Tennisranking

 

  

Postadress:
Mjölby TK - Tennis
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Besöksadress:
Vifolkavallsvägen 1
59550 Mjölby

Kontakt:
Tel: 014213798
E-post: mjolby.tennisklubb@t...

Se all info